So long, farewell, auf Wiedersehen, adieu

Bloggen laggs ner pa obestamd tid. God fortsattning allihop!

This is the message of Christmas: We are never alone.

Jag har verkligen haft en av mina basta jular nagonsin. Det har varit en sadan harlig dag! Jag och Theresia stod hela formiddagen i koket och forberedde varat julbord. Det ar det basta julbord jag tagit del av, for jag kunde ata precis allting pa bordet (nu i efterhand vet jag inte om det var sa bra...). Det var i alla fall en fantastisk maltid. Efter maten tog vi en promenad till Sofia for att onska hennes familj en God Jul. Nu sitter vi runt koksbordet med varsitt glas glogg som vi sipprar pa. Jag saknar ord for hur matt jag ar just nu; det ar nastan jobbigt att andas och jag behovde hoppa ur klanningen till nagonting med resårband i istallet. Nu vantar vi pa att Sofia ska komma forbi; vi tankte hoppa upp i soffan och titta pa "Ensam hemma".
Vackra Thessi in action
Theresia gjorde denna sallad med "laga med karlek" i tankarna
Chokladbollar a la T.Lundh
En skiva skinka till T och en skiva kalkon till mig
Vi hade tva jatte goda ostar; en goat&honey ost och en svartpeppar ost.
Slutresultatet






GOD JUL!


The greatest gift is not found in a store nor under a tree, but in the hearts of true friends

Jag sitter och vantar pa att fa skypa med Er dar hemma och onska Er alla en GOD JUL! Som jag namnde tidigare kommer jag sakna Er extra mycket imorgon, men jag ar lika lycklig over att fa fira jul med min alskade Crazy.

”Förra julafton var så himla mysig, trots att det bara var du och jag. Men jag behöver inte så mycket mer i livet för att vara lycklig. Det är sant verkligen.” TL

Det dar skrev Theresia till mig forra julen da hon befann sig i New Jersey och jag i Stockholm. Och nu sitter vi har i USA(!!!) tillsammans. I couldn't ask for anything more.


Jag och bastis ♥


Dan fore dopparedan!

Tittade igenom gamla bilder och hittade nagra bilder fran forra julen. Kommer sakna Er dar hemma extra mycket imorgon ♥
Pa vag fran sthlm till Ua.


Kvalitetstid...

Det sjungs en sång inatt om ljus i vintertid

Nu kanner jag mig verkligen redo for julafton! Jag och Theresia akte till IKEA idag for att kopa lite mat till julbordet, men utbudet var inte sa stort. Det fanns sill och gravad lax, men det ar ingenting som far det att vattnas i min mun direkt. Men vi kopte med oss lingonsylt och graddsas till kottbullarna jag ska tillaga imorgon - nu nar jag vet att jag kan ;)
Vi fick inte med oss sa mycket fran IKEA, men daremot blev det en hel del fran Trader Joe's.
Eko-eko-ohh-co-hhhh....
Sadar ja!
Varfor vara sociala nar man kan sitta framfor sin dator och lyssna pa Winnerback och Bieber. Tva helt olika artister for ovrigt.

All I want for Christmas arrived yesterday

Nu ar Theresia antligen har hos mig ♥ Igar kvall akte vi in till stan for att se "The girl with the dragon tattoo" som hade premiar har nyligen. Filmen var bra, men jag tycker battre om den svenska versionen. Det var lite konstigt dock, for dom flesta skadespelarna var svenska, men alla dialoger var pa engelska, eller jag kanske ska skriva svengelska for det var verkligen vad det var.


Cause when I leave for the night, I ain't coming back

Nu ska jag traska in mot stan  med Sofia. Vi tankte passa pa att spendera en hel kvall tillsammans innan hogtiderna drar igang pa riktigt och vi kommer ha fullt upp med annat! Det blir middag, drinkar och bio! Det var eveigheter sen jag var pa bio sist. Jag kan inte ens komma ihag den sista filmen som jag sag. Forut brukade jag ga 2 dagar i veckan, nu maste det ha gatt nastan 2 manader sedan jag var pa bio sist (!!!)
Jag alskar min nya blus fran H&M
Och min fuskpals fran Michael Kors
Ready for a night of fun!

Joico - because you're worth it

Nar Ni har sett bilder pa gubben och gumman har Ni sakert undrat "Gud vad fint har dom har...undrar vad dom kakar" men da ska jag avsloja att det ar ingenting speciellt med deras kost! Nej, jag tvattar namligen deras har med Joico (vad annars).
Ska det glansa sa har vackert sa ska det aven kosta!

Kort notis

HOR OCH HAPNA, jag har insett att jag gillar Jan Bjorklund. Jag ar ingen folkpartist (langt ifran) men jag gillar honom som politiker. Det ar nagonting i hans blick nar han pratar. Han verkar sa bestamd och lika envis som en liten unge. Han har alltid svar pa tal och aven fast jag inte alltid gillar hans asikter sa gillar jag alltid hans svar.






En liten julenisse

Har jag inte klatt min gubbe sott idag, sa sag!
Lilla gubben har lekt med det har sidensnoret hela formiddagen och verkar helt fascinerad av den. Jag tog den ifran honom nar jag kladde pa honom och da kan jag lova att det inte var lika glada miner som pa bilderna ovan!

Mina tva sma anglar

Har jag en gosig vardfamilj eller??(!) Imorse kom dom alla in och sjong Happy Birthday for mig. Jag blev sa himla glad, allt jag onskade mig till min fodelsedag var att min kottbulle skulle komma in till mig pa morgonen och mysa; han ar namligen extra gosig nar han bar sin pyjamas. Jag fyller egentligen inte ar foren i slutet av veckan, men eftersom att dom aker bort i overmorgon ville dom passa pa att gratta mig nar alla var hemma. Utover den vackra sangen fick jag en helt underbar present. Dom hade gatt till en konstnar som hade printat av barnens fingeravtryck i silver och ristat in deras namn och datum. Jag ska kopa en silverkedja att hanga "brickorna" pa sa att jag kan bara dom nara hjartat.




Gabriella hade gjort ett jattefint fodelsedagskort till mig'






Kurre&Charlie

Alltsa Julkalendern ar sa HIMLA bra i ar! Den ar sa spannande! Man hoppas ju verkligen att den dar direktorskan ska aka dit. Det ar nastan sa att jag ser fram emot att vakna om mornarna sa att jag kan fa folja lilla Charlies aventyr, men bast i serien ar val anda Garda - hon har sa harliga uttryck!




Vi är menade att göra detta, mer än någon annan

Hon kommer hit snart och jag langtar.
Lycka
Varat foretag "MassageSpindlarna"
Vi flyttade ihop pa Grona gatan. Vi fyllde sophuset 4 ganger om innan vi fick ett vardagsrum.
Vad som var tankt att bli en av dom basta dagarna i vara liv...
Hur gammal bild???
Angulas Plaza

Hysterisk Julefrid

Idag efter jobbet maste jag skynda mig in till stan for att handla klappar! Typiskt mig att vara ute i sista stund! Jag slutar 19.00 ikvall, men som tur ar har affarerna har oppet till midnatt eftersom att det ar juletider och dom vet att har dom oppet langre sa har aven proletarer som mig tid att spendera dom fa slantar jag har over. Mitt mal ar att hitta en affar dar jag kan hitta alla mina julklappar, for jag avskyr att ga runt i folkmassorna sa har ars. San Francisco ar verkligen en mardrom - det tar en minut for varje steg man tar. Igar blev jag ihopmosad av alla manniskor runt omkring mig och var nara pa att skrika ratt ut "AK HEM ALLA JAxxx TURISTER!", men jag raknade till tio istallet (lite svensk ar man ju trots allt ;) )



Min sota ponchiki

Min lilla gubbe fick sin favorit katt Gus, printad pa en t-shirt. Han blev sa himla glad! Pekade pa sin mage hela dagen och ropade "GUS!"









Jag vill ha

Det har onskar jag att jag hade uppe i koket just nu;
Mango Raya
Cloettas Juleskum
Yoggis apple/vanilj/kanl yoghurt

I can see but once I was blind

Apropa presenter; nagra utav mina absoluta favorit presenter genom tiderna ar;
Min DKNY klocka som jag fick i studentpresent fran C och M. Jag bar den varje dag och den underlattar min vardag. Dessutom ar den grymt snygg och passar till allt!

En annan fantastisk gava jag mottagit ar mina Ray ban solglasogon fran Cidem. Jag anvander aven dom varje dag och tanker ofta "hur klarade jag mig nar jag inte hade dom???"

Och sist men INTE minst ar en badmossa som jag fick fran Sandra nar hon varit i Thailand. Den som kom pa badmossan borde fa Nobelpriset. Och hade ingen uppfunnit den annu hade jag med storsta sannolikhet gjort det forr eller senare. Jag HATAR nar mitt har blir blott i duschen (om jag inte har for avsikt att tvatta det forstas).

Sa ETT STORT tack till C, M, Cidem och Sandra for att era underbara gavor underlattar min annars sa tuffa vardag ♥
Den basta presenten jag har gett till mig sjalv ar nog min MacBook Pro.

CIRQUE DU SOLEIL

Forra veckan nar jag gick upp for att titta mitt schema blev jag glatt overraskad. Mina vardforaldrar hade lamnat ett kuvert med mitt namn pa. Inne fann jag ett kort med foljande text, "Diana, Happy early birthday! Why have a birthday when you can have a birth-month? This is part one of your birthday gift, to be enjoyed with Sofia this wednesday. Much Love, Nic, Geoff, G & L" Vidare i kuvertet hittade jag tva biljetter till CIRQUE DU SOLEIL - TOTEM. Jag blev sa himla glad. Jag alskar sadana presenter! For det ar ingenting jag skulle unna mig sjalv. Jag visste att dom var i stan, men biljetterna var dyrare an hela min lon sa jag viftade bort tanken lika snabbt som jag fick den. Showen var HELT magisk. Vi satt och ropade WOOOOW mest hela tiden. Dom 3 timmarna kandes som 30 minuter, utan att overdriva. Om dom kommer till en stad nara Er, borde ni ga och se showen! Man fick inte knappa nagra bilder under showen, sa tyvarr har jag inga att visa, men har kommer nagra fran pausen.
Sofia i den mega-langa-kon i pausen for att kopa cola. Sjalv torstar jag hellre ihjal an att betala 6 dollar for en flaska vatten. Det borde vara olagligt att salja det sa dyrt.
Dalig bild, men har kan Ni i alla fall se min nya kappa. Jag gick runt och klagade i over en manads tid om att; "...den hade varit perfekt bara den hade haft fickor..." och sa upptackte jag kvallen till ara att den hade tva fickor. Hahaha, dags att jag gor nagonting at synen min!

Jag ska aldrig önska mig nån annanstans

Hejhopp! Kom just hem efter en partykvall med Sofia. Vi hade en toppen kvall! Men nu maste jag halla i mig kaffe for snart ska jag mota upp min australienska van Vicki nere pa stan for lite julklappsinhandling. Julen kom sa otroligt snabbt i ar... Jag hinner inte med.

Inom dom narmaste tva veckorna;

Theresia kommer och halsar pa mig och stannar i en vecka :)

Jag fyller 21, byebye fejklagg

Jag aker till LAS VEGAS BABY!





Just can't take the thought of you miles away

Som Ni vet har Tina sen en tid tillbaka akt tillbaka till Norge. Jag saknar henne varje dag. Det ar fruktansvart jobbigt. Jobbigare an jag nagonsin var forberedd pa. Jag forknippar mycket av min tid har i San Francisco med Tina. Det mesta jag har gjort har har jag gjort tillsammans med henne. Jag har aldrig mott nagon som Tina forut. Hon ar en underbar van, omtanksam och godhjartad manniska. Tack vare Tina alskar jag numera norrmann och Norge i ovrigt. Jag har aldrig varit i Norge, men drommer nu om att fa aka dit en vacker dag. Jag har saknat att fa hora norska och prata norska... Sa pass mycket att jag nu borjat titta pa Skavlan nar jag saknar min van som mest (For er som inte vet AVSKYR jag egentligen Skavlan...) Tina, jag saknar Dig och jag langtar till dagen da vi mots igen for nya aventyr tillsammans. Har kommer nagra av vara basta;
Forsta kvallen jag och Tina mottes larde hon mig spela Monopol. Sedan hjalpte vi varandra till delad forsta plats. Dar och da visste jag att vi var ett bra team!



Sedan lag vi uppe halva natten och skrattade tills att tararna rann. Hon larde mig att guleboj inte alls var banan pa norska och tallefjant var inte ekorre.

Vi akte pa Roadtrip i Cali
Forsta stopp; San Diego
Dar blev det en hel del shopping :)
.
.
Jag kommer aldrig glomma den har lunchen. Jag fick mig sa manga harliga skratt att forlanga livet med. Vi diskuterade allt fran henge puppen till valen Willy som enligt Tina ar "pensjonert"...
Sedan begav vi oss vidare mot Los Angeles
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...Tina och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. ... Och en sak vi inte har gemensamt ar POLLY, karleken for kinamat, blaaa...
.
.
.
Roadtripen avslutades med drive in bio
Vi akte till en av dom vackraste platsen pa jorden; Yosemite
.
.
Vi provsmakar vin inne i en Liquid store. 2 flaskor senare beger vi oss hem och drar igang forfesten pa riktigt med Tinas olspel via mobilen.
.
Haight street fair
.
Ol for Tinis och vin for mig!
Vi akte till Muir Woods (Vi tycker om natur om Ni nu missat det by any chance ;) )
.
.
MIDSOMMAR!
.
Nagra ol senare och Tinis berattar hemlisar for mig mohaha
Dagen efter midsommar var det Pride festivalen! Tur att man inte behovde se anstandig ut...
.
One Republic konsert i Golden Gate Park
Tinis malade ett fint Pride hjarta pa mitt ben
.
Vi tog bilen till Santa Cruz; glassade pa stranden och promenerade pa Boardwalken
Hemmasnickeri; jag gor slingor i Tinis har


Jag kommer aldrig glomma nar Tina hamtade upp mig i den har glassiga bilen och vi spelade One republics "Good Life" pa hogsta volym. Da var jag lycklig.
Vi gick till en 49ers game. Haha, massa hejarop och rodvin gjorde dagen oforglomlig!
.
Jag och Tina pa ett hotellrum med speglar uppe pa vaggarna... creepy...
Vi intog Yosemite for en andra gang :)
Nu ser Ni vart jag fatt inspiration till mitt losenord har pa bloggen ;)
.
.
.
AT&T Park. SF GIANTS vs. San Diego
.
Kortfilmsfestival i Precitia Park
Min fina norska piga
Union Square
Julpynt inne pa Macy's
.
Var sista frukost tillsammans blev pa ett riktigt amerikanskt diner
Sista kvallen drog vi ut i Castro
Det ar kallt, det ar sent pa kvallen; Jag och Tina koper med oss picknick, drar med oss all hennes fotoutrustning och hajkar upp for en av dom hogsta kullarna i SF for att ta den perfekta utsiktsbilden och just som Tina ar redo att knappa sa kommer detta upp pa hennes display
HAHAHHA, jag kunde inte annat an att borja skratta tills att tararna sprutade

Nagon vecka senare gjorde vi ett nytt forsok och da fick vi minsann till den perfekta utsiktsbilden :)

Och den kvallen var det till och med varmt. Sa varmt att Tina pastod att hon kunde kla av sig naken och fortfarande inte frysa...
.
Tack for alla harliga stunder, alla skratt och alla fina minnen min Fina van
I Din ära, avslutar jag med nagra av Rihannas ord;
Farewell
Somebody is gonna wish that you were here
That somebody is me

The girls with the prettiest smiles, always seem to have the saddest stories.



Santa Lucia

Exalterade infor sitt forsta Lucia firande!
Arets forsta (och formodligen sista) lussekatt!

Masterkocken i Stovlar

Jag tar tillbaka PRECIS ALLT som jag har skrivit om mina usla kunskaper i koket. Det visar sig att jag ar en mastare! I alla fall nar det kommer till kottbullar. Nar jag val hade borjat var det som om jag inte gjort nagonting annat an lagat kottbullar. Mina kottisar forsvann som smor pa ett fat i solen, och det hade inte med att gora att jag gjort fa - jag gjorde 3 satser (!!!). Gladast blev jag over att min egna lilla kottbulle alskade mina kottbullar. Herregud, hur manga ganger kan man skriva ordet "kottbullar" i ett och samma inlagg?



Min FINA Sofia ♥

Ja, det tog ett tag att skala dom har 5000 potaterna...



Hur ska det ga?

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen. Det finns nåt vackert med att vandra den ändå.

But I have learned that you can't just create your own timetable and will it to come true.

Vaknade just upp hos Sofia. Jag alskar att sova har for jag sover sa bra! Jag tror det ar svart att inse hur daligt man sover tills det att man sover bra. Nar jag sover hemma och ar ledig kan jag vakna upp klockan 10 men kanner mig fortfarande trott (formodligen for att L har gratit under natten och G skriker och hojtar pa morgonen). Har daremot vaknar jag upp klockan 7 pa morgonen och kanner mig jatte utvilad (formodligen for att det ar knapptyst bade under natten och pa morgonen - underbart!).

Igar jobbade jag hos en annan familj. Det gick jatte bra. Familjen har tva pojkar. En som ar tre ar gammal och den andra ar 6 manader. Dom sov storre delen av nar jag var dar. Jag satt i soffan och catchade upp med Theresia over telefon och fick samtidigt betalt - VART! Nu ska jag ga och satta in checken pa mitt bankkonto och sedan ga ivag for att handla indigrienserna infor mitt kottbullebak. WISH ME GOOD LUCK!



Samovar

Igar tog W med mig till ett riktigt paradis for en te alskare som mig sjalv. En restaurang som har en hel meny med bara olika te sorter! Mina ogon har nog aldrig varit sa stora. Jag bestamde mig till slut for Samovar Orange Ginger Organic Herbal Blend;
A mildly spicy and warming brew. Adroitly blended with ginger, lemon myrtle, orange and mandarin peels. Naturally sweetened with licorice root. Ideal for days when sickness is lurking around the corner.


W ville forst bestalla Somovar Maiden's Ecstasy Organic Pu-erh TeaTraditionally, varpa jag borjar skratta och sager "Seriously???" Och han svarar; "I'm totally confident in my sexuality", "No, she will think that you're gay..." Jag menar las beskrivningen;

Samovar Maiden's Ecstasy Organic Pu-erh TeaTraditionally used as part of the wedding dowry of the young women who picked it. Yields to rapture and reverie. Consummately captivating, deep, dark, sweet and smooth. Drink with caution, you may get hooked.


Han tyckte jag var lojlig som inte lat honom bestalla det med gav till slut med sig och bestallde istallet Samovar Bai Hao Oolong Tea; Straight to Samovar from the rugged countryside of Hsinchu Province, Taiwan, 2,000 feet above the sea. A tippy start, a lingering finish, and persistent notes of caramelized peach, rose, and tropical forest.

Det var ett jatte mysigt stalle. Jag alskade ALLT. Vi fick en hel forelasning om hur man haller upp te, dricker det pa basta satt osv.

 

 




Och alla far vara Lucia, det behovs inga tarnor

Da var helgen har :) Jag har redan slutat for dagen! Nu sitter jag pa ett av mina favorit fik och slorpar i mig kaffe. Jag gillar det har cafeet, mest for den mysiga inredningen. Kaffet ligger inte riktigt pa samma niva... jag tar aldrig påtår om jag sager sa ;) Ikvall ska jag for forsta gangen jobba for en annan familj! Jag behover namligen tjana ihop lite extra stalar och det kraver att jag offrar min lediga fredags kvall...
Kanske lika bra det, jag maste vara utvilad imorgon da jag ska ge mig pa att gora egna kottbullar for att ta med till Anjas mini julafton. Jag ser inte fram emot tillagningen av kottisarna, men det ska bli desto trevligare att vara hos Anja, umgas med tjejerna och kanna in julkanslan. Apropa julspirit; pa sondag ska jag och Sofia ta med vara sma flickor till den skandinaviska kyrkan for att se ett Luciatag. Det ska bli jatte mysigt. Om det ar nagonting jag gillar allra bast med julen ar det faktiskt Lucia.

Jag kommer aldrig glomma nar Darin sjong O Holy Night i Kungsholms kyrka i Stockholm, 13 December 2010. Jag hade just avslutat ett svettigt Subway pass och kom hem for att motas av denna vackra stamma. Jag minns hur jag ros da och jag ryser aven nar jag hor den idag.



Me and you, And I have no fear

Efter att ha varit sjuk i ett par veckor sa har jag inte stoppat i mig sa mycket och helt plotsligt ar aptiten tillbaka och det kanns som om planetens all mat inte kan matta mig. Jag sitter och planerar for fullt en brak middag. Helst av allt skulle jag vilja knappa med fingrarna och appear in Santa Barbara, pa min och Thessis favvo Pub, dar dom serverar varldens godaste hamburgare med svamp och mogelost pa. MUMS!

Varfor har inte jag en Chris Brown nar jag behover honom som mest? Lyssnar namligen pa hans senaste hit "Next to you" och passande nog sjunger han; "And Baby, everything I have is yours, you will never go cold or hungry."






Alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens tråkigaste paradis!

Till min stora lattnad, vaknade jag idag upp med mindre smartor i nacken. Snacka om att begreppet "pain in the neck" har fatt en helt ny innebord for mig. Tur att jag tog med mig en tub ZON fran Sverige. Jag smorjde in det var tredje timma under hela natten och det verkar ha gett resultat.

Imorse tog jag med barnen till fritidsgarden, dar det holls ett knytkalas. Alla skulle ta med sig nagonting fran sitt ursprungliga land. Jag gav inte ens mina kunskaper i koket ett forsok (med tanke pa statistik fran tidigare forsok) utan gick direkt till mataffaren. Vi bestamde oss for nachochips och hummus. Det var minst sagt svart att forklara for dom andra att detta faktiskt var svenskt in a way. "Hummus? Oh yes, is's very Swedish! Everyone eats it... maybe because we have so many immigrants from Mexico... more than you have actually...hehe" "Really?!!' "Really :)......"



Och jag drömde att jag följde honom hem upp bland molnen, iväg mot himmelen

Jag ar sa jakla trott pa min kropp. Den har aldrig svikit mig sa mycket som nu. Ingenting verkar fungera som det ska. Forra veckan hade jag Kristallsjukan, (syrran stallde diagnos via skype) och lag i sangen utan nagon som helst kraft. Nu ligger jag har igen, paralyserad, kan inte rora mig en centimeter. Jag vaknade namligen med nacksparr av den varsta sorten. Det har ar forsta gangen jag sitter upp idag och det har redan tart tillrackligt pa mina krafter, sa det ar nog dags for mig att avsluta detta deprimerande inlagg. Over and out!

Idag kanner jag mig som var katt Gus.











Stjärnan från Betlehem leder ej bort, men hem

Nu narmar vi oss juletider! Det kommer nog bli den forsta gangen jag kommer att sakna mina underbara syskon dar hemma riktigt, riktigt mycket ♥ Jag kanske kan fa vara med pa ett horn av bordet anda, via Skype? (set a plate for me ;) ) Jag minns forra julen; SJ strulade som vanligt, jag och Zelal var lagom frusna nar vi antligen kom till Uppsala. Dar blev vi hamtade av baste Anders som skjutsade oss till ett hem fyllt med god julmat, karlek och varme.
Denna julen blir inte riktigt densamma. Sarskilt inte utan M's dopp i grytan. Men jag ska ta mig en tur till IKEA tillsammans med Theresia och forsoka fa med oss hem sa mycket juligt som mojligt. Apropa julmat; jag behover hjalp! I helgen ska jag namligeen hem till min van Anja som tankte ha en liten mini-julafton. Det kommer givetvis vara i dansk anda eftersom hon kommer darifran, men jag lovade att ta med en svensk julratt. Ni som har hangt med mig i bloggen ett tag vet ju att jag inte ens kan gradda pannkakor; sa jag tanker inte ge mig pa nagon Janssons Frestelse direkt utan nagonting enklare - forslag???
Har kommer ett utdrag ur inbjudan (+ meny) :
I love christmas and specially in Denmark so I thought why not have a Danish Christmas Dinner in December :)

My plan is to make a fantastic dinner, have a lot of Christmas plays and just a lot of girls fun for a night. Let's celebrate christmas.

The Dinner will be:

* Duck
* Danish sugar brown potatoes (my favorite) :)
* Red cabbage (rødkål)
* Ris a la mande
* Diana's dish
* Karol's dish: Foie Gras 
* Jennifer's dish

Nu ar ju inte jag nagot stort fan av anka, men ris a la mande ser lovande ut! Typiskt mig; jag ater alltid mer efterratt an varmratt. Om jag fick valja skulle det vara tvartom; forst ater man sig matt pa efterratt och sedan lite mat. Efterratt ar ju godare(?!) Det vill man ju helst ata mest av, men eftersom att det kommer efter maten ar jag oftast for matt for att ata sa mycket som jag egentligen vill... :(


Den har Ris a la mande bilden har Anja lagt upp pa eventet. Om det ar lika gott som det ser ut behover jag inte oroa mig for att jag inte tal smaken av anka.

Sound Of Music Sing-A-Long

Igar gjorde jag nagonting som jag har velat gora anda sedan jag kom hit i Februari; Jag akte till Castro Theatre och sag Sound of Music Sing-a-long. DET VAR GALET! Tank er en underbart fin, STOR sal, fylld med gay man, utkladda till karaktarerna i filmen och som sjong med varenda sang som om dom inte gjort nagonting annat i livet. Det var magiskt. Det var lange sedan jag skrattade sa mycket. Jag satt helt klart pa den basta raden - omringad av dom skonaste gaymannen Ni kan tanka Er. Det var den ena klockrena kommentaren efter den andra under hela filmen. Det basta ar att detta ar konceptet; att publiken ska vara med sa mycket som mojligt! Sa det var ingen surkarring som satt och hyschade. Nej, alla skrattade och sjong tillsammans. Underbart. Som om Sound of Music inte vore bra nog, nu blev den bara annu battre!!!


it's getting harder and harder to breathe

“But I have learned that you make your own happiness, that part of going for what you want means losing something else. And when the stakes are high, the losses can be that much greater.”



“When you’re in love, sometimes you have to swallow your pride, and sometimes you have to keep your pride"

Hela dagen har jag strosat runt pa stan i en enkel sommar klanning, vilket kanns helt surrealistisk med tanke pa att det ar december!!! Forra veckan stekte jag pa stranden i Santa Barbara. I LOVE IT. Har kommer lite fler bilder fran forra helgen i SB.
Det blev dock inte samma julkansla med en julgran som har solens stralar skinande over sig istallet for snoflingor som faller over den.
Jag ser ju att min Thessi kommer bli en framgangsrik business women ;)

Jag och Theresia hittade stallet vi ville ha varan framtida brollopsmottagning pa :)



Huset vi bodde i var helt fantastiskt


"Mitt" rum och babrum. Sangen var sa stor och bekvam och i duschen hade dom Joico for sina gaster(!!!) Dom visste hur man skulle ta emot gaster kunde jag konstatera.







Korkvin

Ikvall blir det en lugn hemma kvall efter gardagens hyss. Men det var allt annat an enkelt att kicka igang gardags kvallen vill jag lova. Det var namligen forsta gangen jag hade forfest by myself. Jag skulle namligen mota upp tjejerna ute och eftersom att budgeten ar tajt bestamde jag mig for att sippa lite vin hemma innan sa att krogrundan inte skulle tortera planboken for mycket. Musiken var pa, humoret var pa topp, jag hade valt en av mina vardforaldrars finaste vinglas for att kompensera mitt billiga vin. Nu var bara problemet att jag inte visste hur man oppnade en vinflaska.
Jag har aldrig varit sarskilt "torstig" av mig nar jag drar ut pa krogen. Jag dricker inte sa mycket och dricker valdigt sallan. Manga tror ironiskt nog att jag ar berusad anda for "du ar ju sa social och glad..." Men nar jag val dricker blir det rott vin, sa man tycker kanske att jag borde ha pejling pa laget, men icke da. Jag fick helt enkelt googla det. Jag tittade pa olika youtube klipp, men det hjalpte inte. Det var bara fulla manniskor som visade hur dom lyckades oppna en vinflaska med tarna. Istallet fick jag ringa ett akut-skype-samtal till min kara van Jessica i Sacramento. Sen tog vi det steg for steg, och har mina damer och herrar kommer resultatet;
Om jag hade vetat hur svettigt det skulle bli att korka upp vinet hade jag sminkat mig efterat; jag var namligen lika svart som blusen min nar kampen var avklarad.

Basta Sofia!!!

Hej hopp! Jag har nu vaknat upp ur min koma. Jag har legat i sangen i tva dagar ovetande om tid och rum. Jag har aldrig varit sjuk pa det har sattet. Det var kort, men intensivt. Mitt vanstra ora kunde jag satta pengar pa skulle explodera, jag kande mig yr och kunde inte rora mig och varje gang jag lyfte upp huvudet behovde jag spy. Klockan tre pa natten skrev jag ett sms till min vardmamma och sjukanmalde mig. Jag horde till och med hennes telefon plinga till nar jag skickat ivag meddelandet (det ar sa nar man jobbar dar man bor).
Under dagen kom min kottbulle in och gav mig varldens gosigaste kram, det var som om han forstod att jag behovde det. Sen kom Gabriella in och gav mig tva "krya-pa-dig-teckningar". Senare pa kvallen fick jag ett sms fran Sofia dar det stod att jag skulle oppna ytterdorren. Dar hittade jag en kasse med en julkalender och en ask med english liquorice allsorts. Tararna borjade genast rinna. Detta kan bero pa tva saker; 1. Jag hade varken druckit eller atit pa tva dygn och aven fast jag holl bade choklad och mitt favorit godis i handerna kande jag ingen lust for att ata det - detta fick mig att inse hur daligt jag madde och det kandes sorgligt(?) 2. Jag blev rord av att jag har en sa fantastiskt underbar van som verkligen bryr sig om mig ♥
Det fick mig aven att tanka pa Ulla och Benke ♥

Forsta luckan oppnad :)

Det blir inte detsamma utan Dig

Fick ett sms fran Tina dar det stod: "Ved siden av flyet til Oslo, gar det ett fly til San Francisco. Tror ikke det er meningen jeg skal reise hjem!" Jag svarade ett desperat "KOM TILLBAKA! SNALLA! Jag kan gomma dig i mitt rum..." Men jag maste nog bara inse den sorgliga sanningen om att min van nu inte ar i San Francisco med mig langre... Det gor ont.

RSS 2.0