I Love You Like Crazy Cakes

En vacker diva

Thanksgiving

Nu ar jag hemkommen fran Santa Barbara. Det var en skon weekend resa. Val framme efter nagra timmar i bilen akte jag givetvis direkt till Theresia. Behover jag skriva att det var fantastiskt att fa se henne igen? Dagen darpa begav vi oss tillsammans till resten av sallskapet for att fira Thanksgiving. Det var en ny och harlig upplevelse. Det ar nog den forsta hogtiden som makes sense to me; vara tacksam over det man har i sitt liv. Dagen var ganska avslappnad, alla gick runt och minglade och mos. Sen var det dags for den stora middagen som bestod av mycket god mat och efter det blev det lite olika pajer till efterratt :) Nar alla kande sig matta och belatna gick vi en runda runt bordet och alla fick saga vad dom kande sig tacksamma over i sina liv.
Jag ar valdigt tacksam over att vara har i USA. Det har aret har gjort mig sa mycket gott! Varje dag mar jag bra och varje dag inser jag mer och mer hur ratt USA ar for mig. Darfor har jag beslutat att forlanga mitt ar med ytterligare sex manader. Tanken pa att aka hem till morka, kalla Sverige i Februari var mer an jag kunde hantera, sa jag valjer att dra ut pa det, stanna har och fortsatta ma bra ett tag till ;)
Ser inte min gubbe valdigt stilig ut dagen till ara?(!)
Jag har blandade kanslor for kalkoner; det far mig alltid att tanka pa att jag blev kallad for kalkon som barn - VARFOR da?? Jag kan komma pa 1000 saker som skulle vara taskigare att kalla ett barn anda kanns kalkon valdigt personligt... ingen aning om varfor, men det har satt sina spar. Ni som kallade mig det (namner inga namn ;P) kanske minns varfor?
Min favorit paj blev Pecan pie - MUMS! Min vardmamma hade gjort den och sa "...den innehaller varken socker eller smor..." Varpa jag svarar "For real?!" Man var val trott mot kvallen som inte ens forstod basic ironi.
Gubben kande for en massage efter all kalkon - he sure knows how to enjoy life.

Santa Barbara here I come

Nu aker jag till Santa Barbara for att fira Thanksgiving! Ha det bra sa lange!

Glide Memorial Church

Efter min tur till IKEA i lordags var det dags att ta fram saxarna - denna gangen var det Sofia som skulle klippas. Vi gav henne en ny look och hon blev happy! Sedan salde jag aven pa henne JOICO :) Jag tycker verkligen alla borde tvatta haret med Joico, menmen... Senare pa kvallen drog jag in till stan for att mota upp Jessica, Erik och Erik. Det blev nagra timmar av skratt, prat och vin inne pa hotellrummet innan det var dags att rora pa sig, men klockan hade redan passerat midnatt och jag skulle upp tidigt nasta morgon sa jag vinkade av busarna och begav mig hem.

Alldeles for fa timmars somn senare begav jag mig tillsammans med Sofia och Maria till Glide Memorial Church. Jag tvingade aven dit Jessica, Erik och Erik - jag gissade pa att dom syndat kvallen innan och kunde pallra sig dit for att be. Det har ar inte vilken kyrka som helst. Jag har velat ga dit i flera manader. Det ar en gospelkyrka. Det var den roligaste gudstjanst jag nagonsin varit pa i hela mitt liv (inte for att jag spenderat sa mycet tid i kyrkan i ovrigt...) Koren var jatte bra och dom hade verkligen soul i blodet! Prasten sjong och dansade. Publiken skrek "amen" och "hallelujah" nar dom kande for det, stallde sig upp, dansade och klappade nar dom kande for det. Det var helt fantastisk!

Ja, Ni forstar ju att jag vaknade till dar pa sondag morgon! Jag stod och klappade tills det att mina handflator borjade svida.

Jul, jul, stralande jul

Nu narmar vi oss juletider och det marks har pa gatorna vill jag lova! Nere pa stan ar det pyntat med ljusslingor i alla palmtrad, sma tomtar och stora kransar overallt. Inne pa Macy's har dom overtraffat sig sjalva! Jag och Tina var dar och knappte lite bilder (vi trangdes med hundratals andra fotografer) - jag lagger upp dom nar jag fatt dom :) Efter all inspiration tankte jag att det var dags att fa till lite julstamning har hemma, darfor begav jag mig lordag morgon till IKEA for att kopa en adventsstake, men dom salde inga!!! Besviken var bara fornamnet. Istallet fick jag kombinera ihop min egna. Givetvis fick jag aven med mig en flaska glogg!
Det saknas lite mossa och stenar, men det kommer! Jag bara alskar IKEAs doftjus! Favoriterna ar vanilj, choklad och passionsfrukt!

HAFFAD

Vaa? Sofia, sluta. Jag tar inte bilder pa mig sjalv? Jag tittar min mejl. Vad tror du att jag ar, 14 eller???

Seriously!

Haha, what ever let's just go to bed.


Don't look back in anger, I heard you say.

HJALP vad helgen har gatt fort! Jag har sammanlagt sovit 10(!!!) timmar den har helgen sa jag kanner mig lagom trott nu. Jag skriver mer imorgon om vad jag gjorde under helgen, men nu ska jag forsoka ta igen lite somn sa att jag orkar med mina tva sma trollungar imorgon bitti! Godnatt USA och Godmorgon SVEA!



Ingen annan vind an medvind skulle blasa pa deras segel.

Nu ar helgen har! Ikvall jobbar jag, men som tur ar kommer Jessie hit och haller mig lite sallskap :) Resten av helgen har jag fri! Eller fri och fri, den ar fullspeckad med planer, men fri fran jobb :) Trevlig helg allesammans!


Sitter och vantar pa Jessicaaaa


Jag och Jessica i NYC i Februari. Det kanns som evigheter sedan och vad hande med dom sjukt snygga skorna jag har pa bilden???

National Unfriend Day

Haha, jag bara alskar Jimmy Kimmel. Ni maste titta pa det har klippet och gora precis som han sager - dags att rensa bland sina "vanner" pa facebook. Jag har redan gjort det ;)

Never Say Never

Jag ALSKAR Justin Bieber. JA, Ni laste ratt! Jag vet inte ens varfor jag har ogillat honom forut? Eller jo, for jag trodde att han var en tonarskille, med snyggt glansande har och lagom bra rost och att det fanns en plattform for en ny tjejidol. Inget av detta stammer (forutom den delen om hans har). Har kommer min historia om hur jag fick Bieber Fever; Jag promenerade pa Cortland Street och hans hitlat "Baby" spelades pa radion. Och aven fast jag forsokte, kunde jag inte forneka det faktum att killen har en bra rost. Nar jag kom hem borjade jag googla honom. Nagra timmar senare ringde jag W och sa att jag fatt en uppenbarelse "You're going to laugh, but hear me out - I think I love Justin Bieber, and this is why...". Mycket riktigt skattade W till en borjan, men han lyssnade aven pa varfor jag helt plotsligt alskade JB. Efter att ha last pa om Biebers bakgrund, hur han kampat for att ta sig dit han ar idag, tittat pa youtube klipp, kunde jag inte annat an att kanna karlek for den unga killen. Nu ar han en stor inspiration for mig. Han vaxte upp med en ensamstaende mamma och anda sedan barnsben har han tyckt om att spela instrument och sjunga. Efter manga Nej hos olika skivbolag pga av att det inte fanns nagon plattform for honom och att han var for ung, fick han till slut sitt genombrott, men den resan var allt annat an enkel. Han har verkligen kampat. Fran att inte ha nagonting har han nu allting, och trots det ar han valdigt jordnara och odmjuk. Jag tror aven det ar darfor som han har sa otroligt manga trogna fans - han ger oss hopp om att det ar mojligt att ta oss dit vi vill oavsett forutsattningar och detta gor han genom att vara ett praktexempel sjalv. Jag beundrar honom faktiskt. Han har en fantastisk rost och en fantastisk berattelse. Han far mig att tro pa att halla sin drom vid liv, no matter what. Man ska aldrig saga aldrig, eller som han sjunger, never say never.

Samma kvall akte jag till W och tittade pa fler youtube klipp med Bieber tillsammans med W och hans van. Vi tittade pa intervjuer och musikvideor i vardagsrummet samtidigt som vi sjong med. Igar kvall tittade jag pa dokumentaren om honom "Never say never" - SE DEN! Den ar faktiskt riktigt bra!

I will never say never
I will fight
I will fight till forever
Make it right
Whenever you knock me down
I will not stay on the ground


Stora skillnader

Jag laste en annan tjejs blogg tidigare idag och sag nagra punkter hon radat upp pa skillnader mellan Sverige och USA. Jag tror att dom flesta gor dom har iaktagelserna, men efter ett tag slutar man tanka pa dom. Har kommer nagra;

 

I USA ber man om ursakt for allt - om man rakar stota i nagon eller gar lite for nara, vill komma forbi eller rakar blockerar gangen.

 

I USA bestaller man allt via internet - blojor, mat, fodelsedagspresenter och leksaker levereras direkt till dorren.

 

I USA ar det inga konstigheter att ga utanfor dorren extremt nerkladd - varken pa morgonen, eftermiddagen eller kvallen.

 

I San Francisco ar rodljus ovanligt. STOPPskyltar a andra sidan finns i varje korsning (ca var 50:e meter). Det enda stallet man hittar rodljus ar pa rakstrackor pa de nagot snabbare vagarna.


I USA ater manga pa restaurang flera dagar i veckan. Inte bara middag utan aven lunch och frukost. Inte for att man firar nagonting speciellt utan for att man inte har tid eller lust att laga nagonting.

 

I USA anvander folk trevliga halsningsfraser i alla lagen. Tillexempel nar man handlar nagot sager alltid personen bakom disken nagot i stil med "Good day miss, how are you today?". Pa lekplatsen ger alla "komplimanger" om varandras barn. Denna hor man varje gang: " Oh, isn't she the cutest ever, how old is she?"

 

I USA far man alltid en liten trakig overraskning i kassan. Man ser namligen inte skatten pa prislappen utan det laggs pa forst nar det ar dags att betala.

 

I USA ser man inte tv-program nar de visas pa TV, utan TIVO spelar in programmet varje gang det sands och sa kan man se det nar man har tid och lust - och snabbspola igenom reklamerna.

 

I USA erbjuds det kanonservice. Nar du handlar i matbutiken packar nagon dina matvaror i kassar (kassarna ar dessutom gratis har) och nar du tankar behover man ibland inte ens ga ut ur bilen.





Christmas is sneaking up on me

Jag har en kar van har i Staterna som jag besoker nastan varje dag - STARBUCKS. Det borde verkligen finnas fler Starbucks i Sverige, utover den som finns pa Arlanda. Just nu finns en julig smak; Iced Gingerbread Latte - MUMS!

And I wait without You

Idag har regnet ost ner i SF. Passande - eftersom att allt jag ville var att ligga hemma och gosa med min kottbulle som nu antligen ar hemma! Efter ett par timmar trottnade han dock pa att jag klamde och pussade pa honom sa istallet borjade jag, gubben och gumman att bygga en djungel i en stor skokartong. Det ar en sadan sak som jag inte brukar tanka pa att gora, men nar jag val sitter dar med sax, lim tejp, kartong och malarfarger blir jag hysterisk. Det ar sa himla roligt att klippa och klistra!!! En djungel senare och jag var lika trott som barnen, men resultatet blev bra (aven fast vi hade polarbjornar, ankor, grisar och hastar i var tropiska regnskog). Nu har jag hela helgen fri! Den ska givetvis spenderas med Tinis. Jag har just gjort mig redo for att aka in och mota upp henne och nagra andra tjejkompisar. Det fick bli en troja med luva eftersom att haret ar plattat.
Lika dyster som vadret (?!)

Baby you're the shhh girl

Igar kvall var jag pa en Fashion Show tillsammans med Tina. Det var faktiskt riktigt bra - nagra av kladerna skulle jag mer an garna ha hangandes i min garderob. Efter det gick jag och Tina till Local for middag. Senare under kvallen kom Anja for att gora oss sallskap. Det var supergod mat och i sin helhet en jatte trevlig kvall :)

Liksom tända ljus vid ett andetag Släcker vår sommar sin dag

SNART KOMMER MIN GUBBE HEM! Jag sitter som ett barn som vantar pa jultomten, jag kan inte sitta still och tanken pa att jag snart haller min kottbulle i min famn far tarkanalerna att borja sippra. Jag har haft en toppen vecka med Gabriella men det ar pa tiden att var trio enas.
Min lilla gubbe - jag kan knappt minnas nar han var sa har liten ♥
Stureplans pose mitt i prick!

California Fashion Show

Ikvall efter jobbet ska jag ivag pa a fashion show! Jag hade glomt bort det helt och fick ringa min vardpappa i sista minuten for att be honom snallt om att komma hem fran jobbet tidigare sa att jag kunde aka ivag; "So you want me to come home earlier so you can go to a fashion show?" och det var precis vad jag ville :) Snall som han ar gick han med pa detta! Det ar namligen en av mina vanner, Anja, som ar en av dom som jobbat med projektet. Jag och Tinis kommer sitta i publiken och heja pa :) Efter det ska vi ut och spise middag! Resten av veckan+nasta vecka ar reserverad for Tina. Jag vill umgas med henne sa mycket som mojligt innan hon aker hem till Norge. Aj, det gor ont i hjartat varje gang jag tanker den tanken.
Tinis&Jag uppe pa min kulle ♥

50/50

I helgen var jag och sag filmen "50/50" for andra gangen (denna gangen by myself). Det ar verkligen en jatte bra film, med en av mina abslout favorit skadespelare i huvudrollen; Joseph Gordon-Lewitt.
Tidigare i hostas fick jag ett trakigt besked om att en valdigt nara och kar van till mig insjuknat i cancer. Det har inte varit latt att handskas med detta. Darfor lat jag bli. Jag visste inte vad jag skulle kanna - det var alldeles for manga kanslor och jag visste inte hur jag skulle hantera dom. Ett par mander senare sag jag den har filmen och da kom allting ut. Det var sa skont att fa ge utlopp for all den smarta och angest som jag burit pa anda sedan jag fick reda pa det; allting kom ut. Det ar verkligen en jatte bra film. Aven i all det morka har dom lyckats fanga humorn vilket ar fantastiskt. Jag rekommenderar alla att se den - oavsett om Ni kanner nagon som insjuknat i cancer eller ej. Men nar jag ser den tanker jag pa min Van och det kanns skont, darfor var  nog aven denna gang, inte sista gangen jag sag den.

G'star

Trots att det nu ar vintertid har i San Fran, sa skiner solen starkare an nagonsin! Jag har svettats igenom tva blusar idag. Men det marks att vi vridit tillbaka klockan en timma - for nu ar det morkt ute nar vi befinner oss i parken om eftermiddagarna- huba! Det gillar vi inte. I sondags nar det skiftade till vintertid kande jag mig dock valdigt tacksam. Jag och W satt namligen uppe langt in pa natten och tittade pa roliga youtube klipp - det kanns skont att ha hittat nagon med lika knapp humor som min egna. I vilket fall -  Sondag morgon var jag Trotter himself, men fick da en extra timma att vila och spendera med W innan jag behovde aka hem och jobba.

Nar jag kom hem berattade Gabriella att hon ville bli en superstjarna. Och eftersom att hennes nickname ar G'star och jag inte tycker om att slacka drommar tog jag med henne till en liten recording studio. Det ar det jag alskar med det har landet. Allting ar mojligt. Jag googlade bara in det och woops sa kom det upp en adress. Jag och G tog bussen dit, kladde upp henne, test sjong nagra sanger innan dom tva kill arna bakom kameran borjade spela in. Det var sa himla roligt och G alskade att fa sta i rampljuset! Jag alskar att kunna gora sadana saker med barnen. Vi har ett kuvert i koket dar foraldrarna lagger in pengar varje vecka (eller sa fort det tar slut) och med dom pengarna far vi gora precis vad vi vill; ga ut och ata, ga pa museum, zoo, eller spontana pahitt som att spela in en musikvideo! Videon blev superbra!

Om sanningen ska fram

Igar kvall borjade regnet osa ner har i San Fran. Det drog ner humoret ganska rejalt. Hela dagen (veckan) hade jag sett fram emot utgang med Tina, men det finns ingenting som tar dod pa mitt humor som regn lyckas gora. Och eftersom att W var sjuk och tankte stanna hemma och sloa framfor en film bestamde vi oss for att gora honom sallskap. Tillsammans satt vi alla tre och kikade pa "The Dilemma" - en helt OK film, men som ledde till intressanta diskussioner efter filmen; Ar det okej att ljuga om man skyddar nagon annan? "Ja...Nej...Det beror pa vad det handlar om givetvis..." Tina visste hur man kunde se nar nagon ljuger, valdigt intressanta och bra tips. W som ar utbildad psykolog hade aven han nagra intressanta tankar om logner och vilka som gor det "bast"/"samst". Jag tror att alla manniskor ljuger - sager man annat, ar det en logn i sig! Sjalv tycker jag inte om att ljuga, sa vad jag gor istallet nar jag val behover gora det ar att "undvika sanningen" dvs jag undviker fragan, borjar prata om nagonting annat eller "undanhaller" sanningen - vilket ar att ljuga indirekt, menmen... Vissa situationer kraver tyvarr det. Som regel forsoker jag vara uppriktig och arlig, for det stammer faktiskt, det dar som dom sager; Forr eller senare kommer sanningen alltid fram!
Jag&W igar - vi hade inte setts pa en hel vecka, och snart aker han pa semester i 2 veckor - i samma veva som Tina aker tillbaka till Norge. Hur ska jag klara mig??? :( Detta kommer att bli en tuff manad.

Haven't had a dream in a long time

Jag och G har haft en riktigt bra vecka tillsammans. Forrigar akte vi till en gigantisk park - jag blev som ett barn pa nytt; akte rutschkana, gungade, klattrade i "spindelnatet", lekte i sandladan - vi hade sa roligt! Men fran att ha varit riktigt varmt och skont vader borjade det helt plotsligt blasa och bli kallt. Da kom jag pa iden att flyga drake och G alskade det! Det var sa roligt!
Igar akte vi till Academy of Sciences - ett jatte haftigt och stort museum har i San Francisco, med en regnskog, waterworld med hajar, krokodiler och mycket mer. Det var verkligen en upplevelse - vi larde oss jatte mycket bada tva.
Idag har vi varit pa ett fodelsedagsfirande i parken. Vi at cupcakes och drack varm choklad - mums! Nu ligger lilltosen i sangen och tar sin nap. Jag bor nog gora detsamma om jag ska orka med natten med Tinis!
Flying kite
Pingvinerna var sa himla sota! Vi stod och tittade pa dom i sakert 30 minuter. Det fick mig givetvis att tanka pa en van dar hemma ♥
G sag till sa att vi inte gick vilse
Vi avslutade dagen med jordgubbar och bjornbar pa en parkbank med ett minnesvart citat.

The funniest man on earth

For Er som inte redan visste det, ar min #1 favorit komiker Jimmy Kimmel, utan nagon som helst konkurrans! Jag tittar pa hans show varje dag och skrattar lika mycket varje gang. Nar jag var i L.A med Theresia var jag nara pa att fa se honom, men vi var lite sent ute, sa alla biljetterna var givetvis slutsalda:( Jag far gora ett nytt forsok snart igen helt enkelt! Har kommer ett klipp, taget fran hans show harom kvallen. Ni maste se det har!!! Mina favoriter ar dom sista tva pojkarna, flickan som ropar "dad you're UGLY!" och latino pojken.

He works out

Det har ar min absoluta favorit bartender alla tiders! Castro saklart...

Girl Time

Imorgon aker min lilla gubbe tillsammans med sin mamma till Washington DC for en vecka. Behover jag skriva hur mycket jag kommer sakna honom? Idag skamde jag bort honom med extra mycket pussar, kramar och sa mat forstas - da blir han som gladast :) Men jag ser faktiskt fram emot att spendera en hel vecka med bara Gabriella. Varfor jag skriver "faktiskt" ar for att hade detta varit 4 manader sedan hade jag inte varit lika glad. Min och G's relation har vaxt och forbattrats otroligt mycket den senaste tiden, vilket gor mig jatte lycklig. Detta beror pa att hon har andrats valdigt mycket... till det battre. Jag har alltid tyckt om Gabriella, men vi har aven haft vara tuffa stunder tillsammans dar hon har vagrat allting. Nu ar det inte sa langre och med handen pa hjartat kan jag skriva att jag alskar den lilla tosen. Hur jag vet det? Jo, for ett par veckor sedan nar jag laste en bok for henne i sangen - tittade hon upp pa mig och sa "Diana, I love you!" och jag blev varm i hela kroppen, for jag kande precis likadant. Mitt lilla hjarta ♥


San Francisco i fagelperspektiv

Herregud jag har inte ens berattat vad jag gjorde forra helgen! Pa sondagen hade min vardmamma och vardpappa planerat en overraskning for mig. Min vp slappte av mig pa flygplatsen och dar stod ett aldre par som vantade pa mig. Vi hoppade in i deras bil och korde till en av flygbanorna. Dar stod ett flygplan och jag erbjods en privat flygtur(!!!) Det var sa himla pirrigt! Forst akte vi langst kusten, sedan vidare in mot San Francisco. Vi akte over stan, mitt omrade och hus och sedan over Golden Gate Bridge. Jag kan inte med ord beskriva hur vackert och magiskt det kandes. Och det blev bara annu battre; for pa vagen hem fick namligen JAG FLYGA!!! Fyfasiken vad jag skakade, men efter ett tag lugnade jag ner mig och David tyckte jag var riktigt duktig :) Den karln hade is i magen som lat mig flyga... Han blev inte ens nervos nar jag gjorde fel i borjan utan rattade mig bara och sa lugnt "try again".

Det var en upplevelse likt ingen annan. Efter att ha landat visade han och hans fru Chris, mig sina flygplan som dom byggt sjalva. Det var sa himla fascinerande att lyssna till deras historia och bakgrund. Flyget vi flog var aven det hemmabyggt. Tva jatte intressanta manniskor som jag ar otroligt tacksam over att ha fatt traffat. Efter den utflykten kande jag mig hog pa adrenalin i en hel vecka ♥

Vegas baby!

YEEEEII! Nu ar det bestamt; Jag + nagra andra vanner kommer fira nyar i LAS VEGAS! aaaaa vad jag langtar! Detta kommer bli ett nyar jag sent kommer glomma - I can feel it :D

Nyar 2008 ♥















That life ain't passing you by

Hemma fran bion nu! Vilken bra start jag har haft pa dagen! Motte upp Tina pa Starbucks, vi kopte med oss kaffe samt fikabrod och begav oss mot bion. Vi hade en stor biosalong for oss sjalva :) Det var jatte skont, vi kunde prata fritt och skratta utan att stora nagon annan. Nar vi kom ut sken solen och Tina fick mitt humor att strala lika starkt som solens stralar med en fantastisk nyhet om att Lykke Li kommer till Oakland om en vecka! Nu ska jag bara overtyga henne om att folja med mig. WoopWoop! Nu Ska jag hoppa i joggingskorna, ta mig en runda innan jag moter upp en vaninna. Livet leker verkligen!

"Tonight" ar en av mina favoriter med Lykke Li.



Fullspeckad helg

Jag tankte summera upp min helg:

Fredag - efter jobbet kom Sofia over pa middag och vi firade en glad nyhet:)

Lordag - jag aker tillsammans med Sofia och Maria till Baker Beach. Det har varit sa himla fint vader i SF den senaste tiden! Narmare 30 grader varje dag. Efter nagra timmar pa stranden akte vi till Marina; tittade runt i alla deras harliga butiker och at sedan sallad pa Plutos. Val hemma, korkade vi upp nagra flaskor vin, lyssnade pa musik och borjade forberedelserna infor kvallen. Kvallen spenderades i Castro.

Sondag - jag och W hade en seeeg morgon. Vid lunch tid gar vi ner till mitt favorit cafe och ater frukost. Sedan njot vi ute i solen tillsammans innan vi skiljdes at. Efter att ha sagt hejda gick jag for att mota upp min andra karlek - Sofia. Vi kom fram till att vi behovde avkoppling efter gardagens hyss sa vi bestamde oss for att ga och fa massage och pedikyr - delight! Sondag kvall at jag middag tillsammans med Sofia och hennes familj. S lagade thai buffe - sa himla gott! Kvallen slutade med Jersey Shore maraton :D

Mandag - Jag storstadar mitt rum. Traffar Sofia for lunch. Sedan var det trick or treat som gallde. Det var som en stor folkfest ute pa gatorna. Det kryllade av sma humlor, nyckelpigor, prinsessor, pirater, tigrar, apor -och andra sota kostymer. Alla barnen var sa himla sota! Dom flesta foraldrar var aven dom utkladda, vilket var roligt. Alla affarer gav barnen godis och dom flesta hushall hade spokrunda for barnen i sina garage. Tyvarr var mina tva sma guldkorn hos sina farforaldrar sa jag kunde inte ga trick or treat med dom - men jag omringades a andra sidan av ett hundratals andra sota barn, sa det var okay.
Efter den upplevelsen tog jag mig in till stan for att ata middag med min kara Tina. Det ar nog bara Cidem som kommer forsta det jag kommer att skriva nu, men; Fyfarao vad laskigt det var att ta buss 14 hem klockan 12 pa natten. Den bussen ar laskig att ta mitt pa ljusaste dagen och den ar 10 ganger varre pa kvallen och 50 ganger varre pa natten och ungefar 1000 ganger laskigare pa Halloween. Usch vad radd jag var. Apropa Tina och buss 14 - bast jag borjar gora mig redo. Jag ska mota upp henne om nagon timma och ga pa bio (11 pa morgonen liksom) haha. Vi ska se Footloose.

Famous for a day

Nu ar halloween over. Vilken upplevelse det har varit! Har har jag firat hogtiden i snart 5 dagar och i Sverige firade jag det knappt... I lordags akte jag till Castro med Sofia och Maria. Jag var Snooki och Sofia var motsatsen kan man saga; en nunna. Det var sa himla roligt! Alla ville vara med mig bara for att jag var Snooks haha. Varenda homosexuell manniska i Castro gick bananas nar dom sag mig. Jag ar med pa sakert 100 bilder dar jag inte ens kanner manniskorna - dom ville bara ha kort med Snooki. Jag behovde inte ens visa upp mitt fejk id nar vi gick fran krog till krog - for alla ville ha Snooki med pa festen :D Bilar stannade och bad mig gora the fist-pump dance, och givetvis gjorde jag detta mitt pa gatan; Precis som Snooki skulle ha gjort. Det var en helt vild natt. Jag kanske borde bara hennes peruk oftare? W var Djokovic - en varldskand tennisspelare. Alla tyckte givetvis att detta var too lame for Snooki - stackars W, han fick utsta mycket kritik, men jag skulle inte byta ut min nr 1 tennisspelare mot nagon annan - aven om det var en riktig guido. Jag ar bara glad att han inte valde att bara sin baver kostym fran tidigare ar...
Klockan 4 var vi hemma i sang - gladare an nagonsin. Den kvallen kan jag rakna till en av dom basta i mitt liv.

RSS 2.0