Mellan vara bla ogon vantar regn

Sondag morgon styrde jag och Jessie kursen mot Napa; redo for massage och gott vin! Vi hade bokat in oss pa deras Girlfriend Spa Special och dar ingick bland annat; Use of hot springs mineral pool and jacuzzis, Mud Bath, Hot mineral Jacuzzi and Blanket Wrap, half-hour massage and half-hour facial.

Nar jag ringde for att boka in oss pa massagen visar det sig att det bara finns en kvinnlig samt en manlig massos tillganglig den tiden. Jag sager att det inte ar nagra problem och bokar in Jessica hos den manliga massoren. Val i vantrummet sitter jag och skrattar at Jessica och gor henne lite halvnervos infor massagen. Den som skrattar bast skrattar sist var det val? For dar kommer en man och kvinna in och gissa vem som ropar upp mitt namn? Japp, mannen.
Mitt drom hus och dromlage; pa en vingard in Sunni Cali.
Vinturen var vard varenda kosing! Vinet vi fick provsmaka var valdigt gott och nu vet jag aven hur man ska sniffa och smutta vin for att fa ut den basta och mesta smaken ;)

Livet kostar minnen

Mycket har hant sedan sist jag bloggade och jag kommer inte uppdatera om allting, men jag ska forsoka skriva om det jag gjort nyligen. Forra helgen kande jag for att aka till ett Spa resort, och efter att ha googlat runt lite fick jag fram ett spa hotell i Napa. Jag har lange velat aka till Napa pa vinprovning sa jag tyckte det var valdigt passande att smalla tva flugor i en small. Ett samtal senare hade jag fatt med mig Jessica pa min ide och tva dagar senare begav vi oss mot Napa. Men innan det hann vi med en dagstur till Stinson Beach.
.
.
Min alskade van Sofia forgyllade dagen med sin narvaro ♥
Det kanns alltid lika bra att aka tillbaka till Stinson, det far mig att minnas sommaren. Vattnet var dock betydligt kallare an i somras sa vi lag mest pa vara beach blankets, spelade kort, snackade skit, smaskade pa jordgubbar och andra smaskigheter innan vi reste pa oss for att spela frisbee.
.
Sofia was into it.
.
.
Jag och Gabrielle
Efter en heldag pa stranden kande vi oss hungriga och bestamde oss for att aka till Anja for att laga middag. Det blev danska pannkakor, som ar desamma som svenska pannkakor, men med en extra ingrediens;kardemumma. Det var verkligen jattegott! Gabrielle stekte pannkakorna under tiden som jag friserade Anja.
.
.

Uppdateringar fran San Fran

Hej Hopp! Nu ar jag tillbaka and it feels good!


RSS 2.0