Do not spoil what you have by desiring what you have not; remember that what you now have was once among the things you only hoped for.

Harom kvallen var jag hemma hos Sophie pa middag. Lagenheten hon bor i tillsammans med sin pojkvan och nagra av hans kollegor ar min dromlagenhet har i San Francisco. Den ligger mitt i stan, ar stor och bara alldeles underbar. Min drom och forhoppning ar att en vacker dag kunna kopa den och da kanna "jag har allt som jag vill ha i livet" - I made it. Nog om dagdrommandet sa var det en jatte trevlig kvall tillsammans med Sophie, Gabbi, Sofia, Isabell och Rebecca. Vi at ungsbakade gronsaker med kyckling och en jatte god get-ost-sas till. Till det drack vi ett gott rosevin och som efterratt serverades det kladdkaka med gradde, blabar, jordgubbar och ananas som tillbehor. Matta och belatna slangde vi oss senare i den stora, skona soffan i vardagsrummet och tittade pa roliga youtube klipp. Bland annat fran hey baberiba och deras parodi av Kungafamiljen.







Pelle svanslos

Alltsa gubben ar sa jaaaaakla sot!!! Jag ar helt saker pa att om han sjalv fick valja vad han skulle bli i sitt andra liv sa ar det utan tvekan en katt. Han ALSKAR katter! Hans forsta ljud var "mjaauuu", hans forsta ord var "katt" och hans basta vanner ar vara tva katter, Gus och Roscoe. Det finns ingenting som far hans sota, lilla ansikte att lysa upp sa mycket som nar han ser dom tva katterna. Sa fort dom kommer i narheten av honom gar han ner pa alla fyra, mjauar och forsoker overtyga dom om att dom kan leka tillsammans, som om han vore en av dom. Och han blir lika besviken varje gang dom springer ifran honom. Mitt lilla hjarta.
Den har bilden pa Gus har jag tagit och sedan har hans mormor tryckt upp den pa en tshirt som han absolut alskar!
Se sa stolt och glad han ar over att bara sin bastis, tatt intill sig.
Katten!
Har iaktar han alla Roscoes moves. 

Sol, vind och vatten

Nu var det fredag igen! Veckodagarna bara svischar forbi. Jag har precis slutat jobbet och vantar nu pa att Gabbi ska komma over :) Nar jag traffar Gabbi vet jag att en massa skratt ar en garanti, vilket kan vara avkopplande och skont en fredags kvall.
Vadret i veckan har varit helt fantastiskt och darfor har jag inte haft tid att uppdatera bloggen. Det ar sa skont nar solen lyser sina starka stralar for det gor aven sa att mitt humor lyser upp, och barnens for den delen. Jobbet kanns sa mycket enklare; jag behover inte palsa pa dom massa ytterklader, vilket besparar mig tid, och 3 timmar i parken ser jag mer som 3 timmar i solen ;) Om vadret haller i sig till helgen, blir det nog till att mest hanga pa stranden :)
Hang i parken med vara trogna vapendragare, Sofia&Lukas.


Glatt gang
Mina alsklingar!

Gabriella Rose

Visst har min gumma vaxt och blivit stor? Hon ar snart lika lang som mig!


mmm cinnamon

Efter Alcatraz agnade vi oss at lite bullbak. Dom blev langt ifran sa saftiga och goda som Cidos ar. Vi anvande inte ens mandelmassa, det sager val allt? Men roligt var det :)





The Rock

For nagra veckor sedan tog jag farjan tillsammans med bland andra Gabbi till Alcatraz. Det var verkligen en upplevelse. Jatte intressant var det. Man fick horlurar med sin "egna" guide som berattade om dom intagna, deras dagsrutiner, straff osv, men mest intressant var det att fa lyssna till nagra foredetta intagna som berattade om sina upplevelser fran USAs da mest stranga och sakra fangelse.
Jag minns sarskilt tva berattelser; Den ena var en fange som berattade om hur det var att sitta i isoleringscellen, aven kand som "The Hole". Jag lyssnade till hans rost samtidigt som jag sjalv befann mig i en utav isoleringscellerna. Det var litet och kolsvart. I flera dagar kunde man fa sitta darinne. Han berattade att han brukade lossa en knapp fran sin skjorta, slanga den upp till taket, lyssna till hur den foll till det kalla cementgolvet och sedan leta reda pa den. Den har leken fick tiden att passera forbi snabbare.

Den andra berattelsen jag minns och som berorde mig var en fange som berattade hur det var att bli frislappt efter det att dom beslutat att stanga fangelset. Han sa nagot i stil med "The people were moving so fast, the cars were moving so fast and I didn't know how to move with it. Everyone we're going somewhere, everyone had a purpose in life. I was scared to death."


Utsikten over SF var otroligt vacker fran on.

Nu ar det Fredagsmys!

Nu ar jag hemma fran Los Altos! Det var en underbar vecka som avslutades med en harlig overraskning imorse, jag skriver mer om det senare. Nu ska jag hjalpa till lite i koket. Sofia a.k.a masterkocken is in the house och lagar min favorit curry ratt :) Efter middagen ska vi varva ner med film och mys i soffan. Trevlig helg!

Nu har jag mat hela veckan :)




Los Altos

Just nu befinner jag mig nedkurad i varldens skonaste sang, i mitt rum hos barnens farforaldrar. Jag akte hit tillsammans med barnen idag och kommer att jobba harifran veckan ut. Mina vardforaldrar befinner sig namligen pa resande fot. Aven fast jag kommer sakna mina fina tosar dar hemma sa kanns det faktiskt skont med lite miljoombyte, sarskilt nar det ar till varmare orter. Har i Los Altos skiner solen nastan alltid starkt. Dessutom tycker jag verkligen om min vardpappas familj. Jag har sjalv inga erfarenheter av att mysa hemma hos far- eller morforaldrar, men om jag fick valja sa skulle det varit precis som ikvall; Ginny knackade pa min dorr och sa att middagen var serverad. Hon hade gjort en jattegod risotto som vi anvjot i stora, skona, skinnfotoljer framfor ett avsnitt av Sherlock Holmes. Dom slumrade till genom hela programmet medans jag var helt inne i mysteriet, nar jag till en borjan var helt saker pa att det skulle bli tvartom.
Har kommer jag sussa sott inatt :)

HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!

ETT STORT GRATTIS TILL MIN ALSKADE OCH SAKNADE SYSTER OCH BASTA VAN, Zelali som fyller ar idag. I LOVE YOU SHORTY!

Home is where your heart is.

Tank att det redan har gatt 1 ar sedan det att jag stod pa Arlanda och vantade in mitt livs storsta och basta aventyr. Herregud vad tiden har passerat forbi snabbt och pa samma gang kanns det som om ja g bott har en mycket langre tid an vad jag har. En sak vet jag; att aven fast det var nagot av det jobbigaste jag kampat for i mitt liv sa var det vart varenda droppe av svett, blod och tarar. Jag har aldrig matt sa har bra som jag gjort under mitt ar har i USA. Jag hoppas att jag alltid kan leva har i San Francisco - for det ar har som jag kanner mig som mest levande. Det ar har jag hor hemma. Jag bara vet det.
Alis Volat Propriis. Det har aret har jag flygit med mina egna vingar och jag har aldrig kant mig sa fri och lycklig.

Twin Peaks

Jag vet att jag ar dalig pa att uppdatera, men det finns knappt nagon tid! Helgen var fullspeckad med planer. I fredags gick jag ut med Sofia och Line och nagra fa timmars somn senare jobbade jag, sedan hade vi fest hemma hos oss for min vardpappas mamma som fyllde ar och efter det bar det av mot stan for overnattning hos Gabbi. Vid tre(!!!) somnade vi och klockan halv 8 steg vi upp for att ga till Gospel kyrkan som jag sa garna ville att Gabrielle skulle fa uppleva - Det blev en HIT! :) Efter kyrkan blev det lite shopping och sedan akte vi till IKEA for annu mer shopping. Efter IKEA akte vi till Twin Peaks som ar en fantastisk utsiktsplats over hela SF. Val framme i stan igen motte vi upp Jessica som halsade pa fran Sacramento och gick till The Cheesecake Factory for middag. Efter det blev det bio - The Vow. Slutligen akte jag hem till Sofia och sussade sott tills imorse! Det dar med att man ska vila ut sig pa helgerna gar sa dar for mig. Men aven fast jag gor av med massa energi far jag aven valdigt mycket tillbaka av att vara sa aktiv och hitta pa roliga saker med mina vanner. Sa det ar vart det!
For ett par veckor sedan var jag pa Alcatraz, sa det ska jag skriva om snart och visa bilder darifran!
Jag hade tyvarr inte med mig min kamera sa darfor har jag lanat den har bilden.

Lycka är inte något färdiggjort. Det kommer från dina egna handlingar.


Change can be good but its always tough to let go of the past

Det har varit absolut stralande vader idag och jag har varit ledig hela dagen. Just nu sitter jag pa ett cafe med en stor latte och njuter av kvallssolen. Snart ska jag in till stan for att traffa Gabbi. Aa vad glad jag ar att jag valde att forlanga mitt ar har med ytterligare 6 manader. Det hade varit jobbigt att lamna mitt liv har om en vecka(!!!)... inte alls redo.

Lite bilder fran nar jag var med Gabbi i Haight forra veckan. Haight ar ett av mina absoluta favorit omraden har i SF och det kanske till och med ar sakert att skriva att det ar mitt favorit omrade. Jag har underbara minnen som skapats dar och som for alltid kommer leva kvar i mitt hjarta.



Who run the world? GIRLS!

I lordags var det dags att fira Anja och Emmas fodelsedagar. Vi borjade med middag och sallskapet var toppen! Jag fick sitta mellan mina tva favorit tosar, Sofia och Gabrielle. Vi skrattade tills det att tararna trangde fram. Sedan foljde timmar av dans tills det att fotterna varkte. Det var manga hojdpunkter under kvallens gang, en av dom var nar en Chris Brown liknande typ utmanar mig med en dansbattle pa dansgolvet - I took the challenge and had fun with it :D









I Love PINK

Jag shoppade pa VS och fynfade da dom hade 75% rea, trots detta tyckte herr revisor himself att planboken blivit alldeles for tunn...

Utanfor moter jag rum av hopp

Igar var det Superbowl och aven fast jag inte ar inne i amerikansk fotboll ville jag inte missa denna stora dag pa grund av alla festligheter. Gatorna var tomma och barerna var fulla. Vi hangde pa en bar ett tag dar jag fick reglerna kort forklarade for mig av en valdigt talmodig gentleman, sedan bar det av mot en hemmafest dar vi fortsatte titta pa matchen och givetvis fanns dar mat, en massa roda muggar och gap och rop sa snart nagon gjorde touchdown.


Galen skratt vilar nu i mig

Ikvall ar jag bjuden till tva av mina vanners fodelsedagsfirande. Dom har hyrt en klubb dar vi kommer borja kvallen med fordrinkar och middag, sedan blir det dans hela natten lang. Men nagra timmars somn maste jag fa, for pa sondag vantar ett au pair mote, jag ska till IKEA och sedan hanga med nagra vanner pa en bar for att titta pa SUPER BOWL! Trevlig helg allesammans!
Har kommer lite bilder fran forra helgen
Finfina tjejer; Sara&Gabrielle
Haha, titta vilken laskig bild! Jag pussar gabbi medans mitt spoke ler mot kameran.

Natten avslutades i en hiss, pa hogsta vaningen pa ett hotell vid Union Square med en vacker utsikt over mitt alskade SF.

Man borjar ju bli gammal...

For nagra veckor sedan fyllde jag antligen 21! Vilket har betyder att jag kan slanga mitt fejk lagg och borja ga ut lagligt. Jag hade en riktigt bra fodelsedag; skypade med nagra av er dar hemma och spenderade hela dagen med Theresia och pa kvallen kom ett par andra vanner for att joina oss for middag och film :) En av alla hojdpunkter den dagen var att bli uppringd fran min vardfamilj som befann sig pa annan ort da; dom sjong och gubben sa for forsta gangen mitt namn!!! Inte bara en gang utan tva ganger! Klart och tydligt pekade han pa skarmen och sa "Diana!!" Ingen har tidigare sagt mitt namn sa fint och hjartligt. Ni kan ju bara forestalla Er hur glad jag blev! En annan hojdpunkt var Theresias fantastiska pannkakstarta som hon gjorde till mig ♥

RSS 2.0