Vuxen i minnet, Barn i sinnet

Idag har regnet forsat ner! Dom har varnat for att inte ga ut pa grund utav dom kraftiga vindarna, men min lillflicka ville ut... Jag tittade ut genom fonstret och forstod att det inte var nagon bra ide, men ibland maste man ta lite risker i livet, for Ni vet val vad den storsta risken i livet ar? Justja, att inte ta nagra risker;) Sa med det i atanke borjade jag kla pa oss. Nar regnkladerna var pa, var vi redo att trotsa vindarna:) Jag springer ut med L till garaget och stoppar om honom i vagnen, sedan springer jag tillbaka in for att hamta G. Det borjade med att vi bada halkar i trappen och ramlar omkull. G var knapptyst i flera sekunder, jag var livradd i flera sekunder, men sen borjade hon skratta och da borjade aven jag skratta. Dar lag vi bada tva och skrattade hysteriskt i ett par minuter innan vi gjorde ett nytt forsok att ta oss upp for trapporna. Nar vi tagit oss ner for kullen och upp for en ny kulle hittade vi den perfekta vattenpolen att hoppa i. Att sta och stampa och hoppa i regnet var sa otroligt befriande, roligt, hysteriskt... namnde jag BEFRIANDE?(!) Varfor gor man inte sant oftare? Sedan berattade jag for G, som borjade trottna pa regnet, att om hon star i regnet tillrackligt lange sa kommer hon att vaxa och bli stor. Och sa fick jag givetvis dra historien om Lotta pa Brakmakargatan.

Nar vi kom hem var alla tre utmattade. L hoppade inte med oss i regnet, utan satt kvar i vagnen, men aven han skrattade (at oss?) och verkade ha roligt. Nar det var dags for naptime, ville G inte lagga sig. Hon pastod att hennes sang nu var for liten for henne. For hon hade statt i regnet och vaxt jatte mycket, precis som Lotta. Och jag som inte ens trodde att hon lyssnade pa min historia? Hon snappar upp saker sa snabbt... och ibland forvranger hon det jag har sagt. Som till exempel, den dagen vi kom hem fran lekparken och hon hade lyckats klattra upp till bron pa egen hand... Senare den eftermiddagen nar vi var ute, gor G nagonting som hon absolut inte far gora - hon springer over gatan utan att halla i min hand. Jag blir upprord och sager "G, you can't just do that!" Hon svarar "Nobody can tell me what I can/cannot do. Not even you Daddianna". Jag bet mig i lappen.

Kommentarer
Postat av: zelal

åh vad jag älskar dina texter:) <3

2011-03-25 @ 12:15:48
Postat av: cido

nu är sängen för liten hahahhaha. Ja barn snappar upp mer än vad man tror, det har vi ju märk med gubben g flertal gånger.

2011-03-25 @ 12:19:59
Postat av: diana

Tack Zelali! Jag vet det ar bast man passar sig vad man drar for historier, dom kan komma att vandas mot an senare...

2011-03-25 @ 22:34:50
Postat av: stingo

får jag uppmärksamma dig på att det ej var z utan C som hade skrivit inlägget överst:-)



Alltså gud vad jag älskar dina inlägg och din blogg. Men jag blir ju lite avis på din american lifestyle. Den där tjejen är ju bara för smart alltså. Precis som min älskling. Han konstaterade imorse att han nog trots allt inte var en pappa, "för jag har inte fått skägg än"

2011-03-26 @ 14:24:29
Postat av: diana

Stingo: Jag tackade Zelal. Sedan kommenterade jag Cido's kommentar. Nu till din: HAHAHAHAH Nussen ar bast! Sa jalkla sot. Gud vad jag saknar honom.

2011-03-28 @ 03:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0